Här kan du som kund få reda på allt du behöver för att kunna handla tryggt och säkert hos oss på ateljetimjan.se.

Här finns allt du behöver veta om din leverans, byten och returer, betalning och köpvillkor. Hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna till!

Kundtjänst Webshop -

[email protected] eller tel. 070-5088154

Förutom näthandeln via vår webshop, finns våra kläder att köpa i vår fysiska butik i Sandviken.

Öppettider butiken -

Onsdagar 12-19 Lördagar 12-15

Besöksadress -

Hantverkartorget 5A, 81160 SANDVIKEN

Postadress -

Madeleine Högman, Frejgatan 18, 81160 SANDVIKEN

Org. nr:

Momsregistreringsnummer: SE 197705227549


KÖPVILKOR

Genom att göra beställningar hos oss accepterar du våra köpvillkor.


LEVERANS

Vi arbetar för att få ut din beställning så fort som möjligt. Leverans sker normalt inom några dagar från det att beställningen har kommit in.

Fraktkostnad innom Sverige är 49 koronor och vi använder oss av PostNord som distributör av våra paket. Hämtar du inte ut ditt paket på ditt ombud i tid tar vi ut en avgift för outlöst paket, detta kostar 149 kronor.


BYTEN & RETURER

Vi ger dig 14 dagars öppet köp, det är först när du har sett och godkänt dina varor som köpet är avslutat. Vill du byta eller returnera varor så kräver vi att varorna måste vara oanvända. Självklart får du ta ut och prova plagget men det är viktigt att du lägger tillbaka det i påsen vid retur.

Byten

Returnerar du varan för att byta till en likadan, fast i en annan färg eller storlek tillkommer det ingen extra kostnad för att den nya varan ska skickas till dig. Du betalar dock själv för frakten av varan som ska retuneras. Har vi skickat fel vara står vi självklart för frakten.

Returer
Vill du returnera varor, kontakta oss innan så skickar vi returuppgifter. Returnerar du varor får du pengarna tillbaka inom 30 dagar och på samma sätt som du betalat. Pengarna är dig tillhanda inom 30 dagar efter att vi har mottagit din retur, oftast tidigare. Vid retur återbetalar vi dig plagget/plaggens pris vid köptillfället.

Adressen för returer eller byten till oss är:
Frejgatan 18, 81160 Sandviken
BETALNING

Du kan välja mellan nedan betalningsätt:

Kortbetalning Fördelen med att använda kontokort är att du slipper fakturaavgiften. Du kan alltid känna dig säker när du handlar med kort i vår webshop. Vi använder oss av Payex vid kreditkortsbetalning. Vi förbehåller oss rätten att kontrollera kortets giltighetstid och utrymme för debitering av köpsumman. Returnerar du varorna sätts pengarna tillbaka på ditt kort. Du kan använda de flesta kort med MasterCard och Visa bankkortssymbol.

Klarna förbehåller sig rätten att avslå din ansökan, begränsa kreditbeloppet eller begära förskottsbetalning.

Vi tillämpar 18-årsgräns vid kort- och kreditköp.

Pengar tillbaka

Skickar du tillbaka varor får du pengarna tillbaka inom 30 dagar. Har du betalt via Faktura eller Konto så reglerar vi det med en Kreditfaktura mot ditt saldo. Om du har betalat med Kort så återför vi pengarna till ditt konto.