Frakt 49 kr - Fri frakt över 600 kr - info@ateljetimjan.se

BESÖK VÅR BUTIK

Bor du i närheten av Sandviken (Gästrikland) eller har vägarna förbi är du varmt välkommen att besöka vår butik.

Öppettider i butiken
Onsdagar 12:00-19:00
Lördagar 12:00-15:00
Även enligt överenskommelse

Ändrade öppettider under vecka 26-33, se information på Instagram och Facebook. STÄNGT v. 28

Hantverkartorget 5A
81160 Sandviken

Om Ateljé Timjan

Ateljé Timjan drivs av mig, Madeleine Högman tillsammans med min mamma och mina två döttrar.

Varför heter butiken Ateljé Timjan?
För ungefär 7 år sedan började jag sy mössor till barn. Verksamheten utvecklade sig sen till pannband, buffar och vidare till kläder åt barn och vuxna. Inte allt för sällan sydde jag saker som jag själv saknade i butiker. Kläderna fick stor efterfrågan men tiden att sy dem räckte inte riktigt till.

Eftersom jag har företaget som en bisyssla så började jag söka efter ett klädmärke som passade med mina krav. Valet föll på svenska Capri Collektion vars vision är att få kvinnor att känna sig moderna och vackra i deras kläder. De har stort fokus på att erbjuda kollektioner som är exklusiva och prisvärda utan att göra avkall på kvaliteten.

Den första buktiken öppnade jag 2016 i en källarlokal på 22 kvadrat. Det dröjde inte länge innan vi växte ur kostymen och flyttade några meter norrut på Tulegatan till en källarlokal snett nedanför gamla Ica Hörnan och utökar sortimentet med kläder upp till storlek 60. I april 2019 gick flyttlasset till Hantverkartorget 5A där du hittar oss nu.

Sommaren 2017 tog vi beslutet att ta vår uppskattade butik och flytta in den på nätet med samma tänk kring service och kvalité som vi har i vår fysiska butik.

Affärsidè
Vill du inte ha samma kläder som alla andra? Ställer du höga krav på passform och bekvämlighet? Då är Timjan butiken för dig. Här får du personlig service och stöd vid dina inköp. Tanken är att handla hos mig ska vara som att shoppa med bästa väninnan.

Du ska kunna handla när och hur det passar dig och samtidigt få information om vilka trender som är på gång och vad som är säsongens ”lilla extra”. Genom att följa Timjan på social medier ska du som kund enkelt kunna trendspana och hålla dig uppdaterad på nyheter inom mode.